Les Vines - Voor uw vakantie verblijf

Covid-19

CORONAVIRUS & UW VAKANTIE 

Als reactie op Covid-19 hebben we bij Les Vines de volgende maatregelen getroffen om u te helpen beschermen en om u veilig te houden. We begrijpen hoe belangrijk een vakantie voor u is en we willen dat u zich zelfverzekerd en comfortabel voelt tijdens uw verblijf in Les Vines

Voordat je aankomt 

Als u, of iemand in uw gezelschap, op enig moment binnen de 14 dagen voorafgaand aan uw aankomst symptomen van Covid-19 heeft gehad of bent blootgesteld aan iemand die Covid-19 heeft, is het essentieel dat u ons onmiddellijk contacteert en de gasten die symptomen vertonen, verzoeken onmiddellijk medisch advies over het reizen aan te vragen. Als u, of iemand in uw gezelschap, Covid-19 heeft, kunt u kosteloos uw boeking omboeken naar een andere beschikbare datum.

* Les Vines behoud het recht om uw boeking te annuleren als we denken dat er enig risico is voor u of anderen tijdens / voor een verblijf 

Reizen naar Frankrijk 

Het is onze sterke aanbeveling om de adviezen van het RIVM / Ministerie van Buitenlandse zaken op te volgen

Uw Gite 

Bij aankomst is uw Gite grondig schoongemaakt. Dit omvat het desinfecteren van vloeren, werkoppervlakken en badkamers. 

  • Bij aankomst dient u een gezondheidsverklaring in te vullen en te ondertekenen
  • voor zover mogelijk worden betalingen gedaan via een bankoverschrijving. Als mensen een contante betaling wensen, zullen ze het exacte bedrag moeten meenemen.
  • De receptie zal zoveel mogelijk buiten worden gedaan, als het binnen moet worden gedaan zullen we een masker dragen en onze gasten aanmoedigen om hetzelfde te doen.
  • De documentatie zal worden verwijderd uit de accommodaties, maar aarzel niet om onze website te raadplegen, vindt u een set van links. U kunt ook contact met ons opnemen, zodat we uw verblijf op maat kunnen maken volgens uw wensen.
  • Tijdens uw verblijf, als het weer het toelaat, raden we u aan om de ramen regelmatig te openen met een minimum van een uur per dag. –
  • Voor uw verblijf zal er handzeep beschikbaar zijn, evenals een spray met desinfecterend middel voor degenen die weer rond de accommodatie willen gaan. Een rol handdoeken, tissues en toiletpapier zal ook ter beschikking staan.
  • Bij uw vertrek vragen we u om de ramen open te laten als het weer het toelaat.
  • Bij uw vertrek vragen we u om uw vuilnisbakken op de aangegeven plaats te laten staan

Zwembad

Blijf tijdens het schoonmaken van het zwembad in het pand of in de privétuin totdat de zwembadreiniger het pand heeft verlaten. Dit vindt dagelijks plaats en duurt ongeveer 1 uur.

Winkelen en uitgaan 

Momenteel zijn de regels dat iedereen een gezichtsmasker moet dragen als hij naar de supermarkt, markten, benzinestations of algemene boodschappen gaat. Zorg er daarom voor dat iedereen in uw gezelschap er een meeneemt. Maskers moeten ook worden gedragen bij het betreden en verlaten van alle openbare plaatsen, inclusief restaurants en cafés (hoewel ze kunnen worden verwijderd als u eenmaal zit). 

Wat u moet doen als u zich ziek voelt 

Als u zich tijdens uw verblijf ziek voelt en vermoedt dat u Covid-19 heeft opgelopen, neem dan eerst contact op met de GGD in Nederland, die uw risico zal vaststellen. In geval van een medisch noodgeval, belt u 15, de ambulance- en noodhulpdienst in Frankrijk. Als u twijfelt of u Covid-19 heeft gecontracteerd, is het essentieel dat u ons onmiddellijk op de hoogte stelt en dat u het pand onmiddellijk verlaat om naar huis terug te keren voor zelfisolatie. Het is niet mogelijk om zelf te isoleren bij Les vines ,  aangezien de woning kan worden geboekt voor de week na uw vertrek. We kunnen ook geen alternatieve accommodatie bieden; snel en verantwoord handelen is cruciaal.  

Uw vertrek 

Verlaat de accommodatie uiterlijk om 10.00 uur op de ochtend van vertrek. Maak alle badkamers en keukens schoon, veeg en dweil alle harde vloeren en verwijder al het afval. Zorg er ook voor dat er geen eten of drinken in de accommodatie achterblijft als u vertrekt.

Theme: Overlay by Kaira Copyright 2020 Les Vines
DutchEnglishFrenchGerman